LET'S MAKE THE FUTURE FLY

 

Zonder haar partners is de Kempen Insect Cluster niets. We bouwen een breed netwerk van samenwerkingen op, telkens tussen twee of meerdere actors. De Kempen Insect Cluster is een open samenwerkingsforum, maar het is niet de bedoeling om met twee concurrerende bedrijven parallelle ontwikkelingstrajecten op te zetten: steeds gaat het om een exclusieve samenwerking


Partners

 

CIRCULAR ORGANICS

Samen met VOKA Mechelen-Kempen de initiatiefnemer. Circular Organics (vroeger Millibeter) gebruikt de zwarte wapenvlieg om plantaardig afval om te zetten in nieuwe grondstoffen.

VOKA KvK Mechelen-Kempen

Samen met Circular Organics de initiatiefnemer. VOKA zet in op de ontwikkeling en verduurzaming van een ecosysteem rond het gebruik van insecten voor het omzetten van organische reststromen in nieuwe grondstoffen.

Renewi

Een nieuw leven voor
gebruikte materialen

Clarys is een bedrijf dat zich specialiseert in het creëren van oplossingen, vernieuwingen en optimalisaties.

I-Coats

Innovative Coating Solutions

Tailor-made coatings developed to the needs of the market

Lambers-Seghers is in België een begrip in de veevoedersector.

Amival

Als maatwerkbedrijf is Amival een betrouwbaar verlengstuk van uw productieproces

De  Belgisch Insect Industrie Federatie  verenigt alle stakeholders die insecten kweken en toepassen voor commerciële doeleinden.

De Belgisch Insect Industrie Federatie verenigt alle stakeholders die insecten kweken en toepassen voor commerciële doeleinden.


De Kempen Insect Cluster is een project van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Totaalbudget project: 1.050.000€

EFRO Vlaanderen 2014-2020: 420.000€ 

Vlaams Ministerie voor Economie  - Hermes Fonds: 105.000€


WORD PARTNER

 

Wil u zelf graag deel uitmaken van de insecten-revolutie? Wil u meer informatie bekomen? Vul onderstaand formulier in en onze medewerkers nemen spoedig contact met u op.

Naam *
Naam